Κριστιάνο Ρονάλντο Οικογένεια : Kristiano Ronalnto Otan Mia Gynaika Toy Edine Na Faei Goleador / Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

Κριστιάνο Ρονάλντο Οικογένεια : Kristiano Ronalnto Otan Mia Gynaika Toy Edine Na Faei Goleador / Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:. Να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, τη σπόρτινγκ λισαβόνας… Η οικογένεια ρονάλντο νιώθει ευλογημένη με τα δύο νέα μέλη της και ο πορτογάλος δεν το κρύβει. Μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία με τη φαμίλια του με φόντο το τορίνο, φορώντας μπλούζες της νέας του ομάδας, της γιουβέντους. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Πλέον είναι το azimut grande που φιλοξενεί τα καλοκαίρια την οικογένεια του πορτογάλου σταρ.

Εξαιρώντας τη νεογέννητη κορούλα του πορτογάλου που φαίνεται. Πιο συγκεκριμένα, ο κριστιάνο ρονάλντο ξαπλωμένος στον καναπέ πόζαρε μαζί με τον γιο του κριστιάνο τζούνιορ, τα δίδυμα ματέο και έβα και την έγκυο σύντροφό του τζορτζίνα ροντρίγκες γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «οικογενειακή διάθεση». Με αυτά τα δύο γκολ ο κριστιάνο ρονάλντο έφτασε τα 11 προσωπικά σε 22 παιχνίδια πέντε διαφορετικών. Μπλεξίματα με το νόμο έχει προκαλέσει στην οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο και πιο συγκεκριμένα στον γιο του ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ της γιουβέντους κριστιάνο ρονάλντο, έντυσε την οικογένειά του στα χρώματα της νέας του ομάδας και οι θαυμαστές του προκάλεσαν σεισμό στα social media

Kristiano Ronalnto Apisteytes Ybreis Apo Ton Spiker Ths Porto Gia Thn Oikogeneia Toy
Kristiano Ronalnto Apisteytes Ybreis Apo Ton Spiker Ths Porto Gia Thn Oikogeneia Toy from www.enwsi.gr
Να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, τη σπόρτινγκ λισαβόνας… Δες την ευτυχισμένη οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο σε οικογενειακές στιγμές. Διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία και τρύπωσαν στο σπίτι του κριστιάνο ρονάλντο, όταν η οικογένεια απουσίαζε, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας. (pic) ο πορτογάλος σούπερ σταρ, κριστιάνο ρονάλντο, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία σύσσωμης της οικογένειας του με εμφανίσεις της γιουβέντους! Η μπιανκονέρα οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο! Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Αιχμές αφήνει η σύζυγος του θρυλικού τερματοφύλακα της γιουβέντους τζιανλουίτζι μπουφόν κατά της οικογένειας του κριστιάνο ρονάλντο, που αγγίζουν και τον ίδιο τον σουπερστάρ της μπάλας. (pic) η μητέρα του πορτογάλου σούπερ σταρ βγήκε από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για 20 μέρες, μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Μπλεξίματα με το νόμο έχει προκαλέσει στην οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο και πιο συγκεκριμένα στον γιο του ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media.

Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν διστάζει να πει την άποψή του, ενώ ούτε κατά την διάρκεια των αγώνων δεν μπορεί να κρυφτεί, αφού οι αντιδράσεις του τα λένε όλα. Πλήρη παράταξη, με τα τέσσερα παιδιά τους σε πρώτο πλάνο! Η «γιουβεντίνικη» οικογένεια του ρονάλντο ο πορτογάλος σούπερ σταρ, κριστιάνο ρονάλντο, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία σύσσωμης της οικογένειας του με εμφανίσεις της γιουβέντους! 04/07/2017, 19:40 ο κριστιάνο κερδίζει 350.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση του στο instagram! Να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, τη σπόρτινγκ λισαβόνας… Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο! Με ποστάρισμά του στο instagram ο κριστιάνο ρονάλντο έστειλε τις ευχές του στον κρίστιαν έρισκεν ευχόμενος να ξεπεράσει την περιπέτεια που περνάει. Πιο συγκεκριμένα, ο κριστιάνο ρονάλντο ξαπλωμένος στον καναπέ πόζαρε μαζί με τον γιο του κριστιάνο τζούνιορ, τα δίδυμα ματέο και έβα και την έγκυο σύντροφό του τζορτζίνα ροντρίγκες γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «οικογενειακή διάθεση». Διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία και τρύπωσαν στο σπίτι του κριστιάνο ρονάλντο, όταν η οικογένεια απουσίαζε, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας. Ο κριστιάνο ρονάλντο μπήκε σε κλίμα halloween, έντυσε όλη τη οικογένεια με μάσκες και έβγαλε φωτογραφία, την οποία ανάρτησε στα social media. Ο κριστιάνο ρονάλντο εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχει εξελιχθεί. Με αυτά τα δύο γκολ ο κριστιάνο ρονάλντο έφτασε τα 11 προσωπικά σε 22 παιχνίδια πέντε διαφορετικών. «μετράω αντίστροφα να σε ξανασυναντήσω στο γήπεδο κρίστιαν» με ένα μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο κριστιάνο ρονάλντο στάθηκε στο πλευρό του κρίστιαν.

Μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία με τη φαμίλια του με φόντο το τορίνο, φορώντας μπλούζες της νέας του ομάδας, της γιουβέντους. Θεωρείται από πολλούς ως ένας. Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο! Μπλεξίματα με το νόμο έχει προκαλέσει στην οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο και πιο συγκεκριμένα στον γιο του ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media. (pic) η μητέρα του πορτογάλου σούπερ σταρ βγήκε από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για 20 μέρες, μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Espase Thn Karantina O Kristiano Ronalnto Gia Oikogeneiako Parti 20 Atomwn Binteo Kontranews Gr
Espase Thn Karantina O Kristiano Ronalnto Gia Oikogeneiako Parti 20 Atomwn Binteo Kontranews Gr from kontranews.gr
«μετράω αντίστροφα να σε ξανασυναντήσω στο γήπεδο κρίστιαν» με ένα μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο κριστιάνο ρονάλντο στάθηκε στο πλευρό του κρίστιαν. Μάλιστα, στο κλίμα μπήκαν και τα δυο νεότερα μέλη της. Πλέον είναι το azimut grande που φιλοξενεί τα καλοκαίρια την οικογένεια του πορτογάλου σταρ. Όλος ο ποδοσφαιρικός και όχι μόνο πλανήτης συγκλονισμένος. Έτσι και τώρα, που στην. Ο κριστιάνο ρονάλντο μαζί με την οικογένεια του, την σύζυγό του τζωρτζίνα και τα 4 παιδιά του, απολαμβάνει τη νέα του ζωή στην ιταλία. Η τζορτζίνα ροντρίγκες ανάρτησε φωτογραφία με την οικογένεια του σε… πλήρη παράταξη, με τα τέσσερα παιδιά τους σε πρώτο πλάνο! Προβλήματα με το νόμο φαίνεται πως έχει φέρει στην οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο και πιο συγκεκριμένα στον γιο του ένα βίντεο που σηκώθηκε στα social media και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η «γιουβεντίνικη» οικογένεια του ρονάλντο ο πορτογάλος σούπερ σταρ, κριστιάνο ρονάλντο, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία σύσσωμης της οικογένειας του με εμφανίσεις της γιουβέντους!

Αιχμές αφήνει η σύζυγος του θρυλικού τερματοφύλακα της γιουβέντους τζιανλουίτζι μπουφόν κατά της οικογένειας του κριστιάνο ρονάλντο, που αγγίζουν και τον ίδιο τον σουπερστάρ της μπάλας. Οι διακοπές της οικογένειας ρονάλντο έρχονται σε περιτύλιγμα 6 εκατ. Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν διστάζει να πει την άποψή του, ενώ ούτε κατά την διάρκεια των αγώνων δεν μπορεί να κρυφτεί, αφού οι αντιδράσεις του τα λένε όλα. Ο κριστιάνο ρονάλντο μαζί με την οικογένεια του, την σύζυγό του τζωρτζίνα και τα 4 παιδιά του, απολαμβάνει τη νέα του ζωή στην ιταλία. Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο! Πιο συγκεκριμένα, ο κριστιάνο ρονάλντο ξαπλωμένος στον καναπέ πόζαρε μαζί με τον γιο του κριστιάνο τζούνιορ, τα δίδυμα ματέο και έβα και την έγκυο σύντροφό του τζορτζίνα ροντρίγκες γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «οικογενειακή διάθεση». Έτσι και τώρα, που στην. Να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, τη σπόρτινγκ λισαβόνας… Ο πορτογάλος σούπερ σταρ της γιουβέντους κριστιάνο ρονάλντο, έντυσε την οικογένειά του στα χρώματα της νέας του ομάδας και οι θαυμαστές του προκάλεσαν σεισμό στα social media Με ποστάρισμά του στο instagram ο κριστιάνο ρονάλντο έστειλε τις ευχές του στον κρίστιαν έρισκεν ευχόμενος να ξεπεράσει την περιπέτεια που περνάει. Ο κριστιάνο ρονάλντο αισθάνεται ότι και η ομάδα δεν τον βοήθησε να εκπληρώσει τις δικές του φιλοδοξίες στην ευρώπη για 3 σερί χρόνια, ειδικότερα από τη στιγμή που η γιούβε «καταποντίσθηκε. Η ρεβάνς της γιουβέντους με την πόρτο είχε αρκετή ένταση, όμως κάποιο ξεπέρασαν τα όρια, βρίζοντας τον κριστιάνο ρονάλντο και την οικογένεια του. Εξαιρώντας τη νεογέννητη κορούλα του πορτογάλου που φαίνεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο κριστιάνο ρονάλντο ξαπλωμένος στον καναπέ πόζαρε μαζί με τον γιο του κριστιάνο τζούνιορ, τα δίδυμα ματέο και έβα και την έγκυο σύντροφό του τζορτζίνα ροντρίγκες γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «οικογενειακή διάθεση». Με αυτά τα δύο γκολ ο κριστιάνο ρονάλντο έφτασε τα 11 προσωπικά σε 22 παιχνίδια πέντε διαφορετικών. Οι διακοπές της οικογένειας ρονάλντο έρχονται σε περιτύλιγμα 6 εκατ. Ο κριστιάνο ρονάλντο εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχει εξελιχθεί και σε επιτυχημένο επιχειρηματία και μετά από τη σειρά υπερπολυτελών ξενοδοχείων που άνοιξε στη μαδρίτη, την κλινική εμφύτευσης μαλλιών κ.α. Μπλεξίματα με το νόμο έχει προκαλέσει στην οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο και πιο συγκεκριμένα στον γιο του ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media.

Ronalnto Oi Xlidates Diakopes Sthn Ellada Kai To Filodwrhma Mamoy8 Poy Afhse
Ronalnto Oi Xlidates Diakopes Sthn Ellada Kai To Filodwrhma Mamoy8 Poy Afhse from www.alphanews.live
Πιο συγκεκριμένα, ο κριστιάνο ρονάλντο ξαπλωμένος στον καναπέ πόζαρε μαζί με τον γιο του κριστιάνο τζούνιορ, τα δίδυμα ματέο και έβα και την έγκυο σύντροφό του τζορτζίνα ροντρίγκες γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «οικογενειακή διάθεση». Την στιγμή που οι ετοιμασίες για τα εγκαίνια της ακαδημίας της σπόρτινγκ λισαβόνας στην ελλάδα συνεχίζονται, η οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο ενημέρωσε τον ζουέλα πως θα είναι παρούσα! (pic) ο πορτογάλος σούπερ σταρ, κριστιάνο ρονάλντο, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία σύσσωμης της οικογένειας του με εμφανίσεις της γιουβέντους! Ο κριστιάνο ρονάλντο μπήκε σε κλίμα halloween, έντυσε όλη τη οικογένεια με μάσκες και έβγαλε φωτογραφία, την οποία ανάρτησε στα social media. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Πλήρη παράταξη, με τα τέσσερα παιδιά τους σε πρώτο πλάνο! 04/07/2017, 19:40 ο κριστιάνο κερδίζει 350.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση του στο instagram! Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται:

Η οικογένεια ρονάλντο νιώθει ευλογημένη με τα δύο νέα μέλη της και ο πορτογάλος δεν το κρύβει.

Όπως σημείωσε η ιλάρια ντ. 04/07/2017, 19:40 ο κριστιάνο κερδίζει 350.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση του στο instagram! Ο κριστιάνο ρονάλντο εκτός από κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχει εξελιχθεί και σε επιτυχημένο επιχειρηματία και μετά από τη σειρά υπερπολυτελών ξενοδοχείων που άνοιξε στη μαδρίτη, την κλινική εμφύτευσης μαλλιών κ.α. Προβλήματα με το νόμο φαίνεται πως έχει φέρει στην οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο και πιο συγκεκριμένα στον γιο του ένα βίντεο που σηκώθηκε στα social media και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Πλέον είναι το azimut grande που φιλοξενεί τα καλοκαίρια την οικογένεια του πορτογάλου σταρ. Η «γιουβεντίνικη» οικογένεια του ρονάλντο ο πορτογάλος σούπερ σταρ, κριστιάνο ρονάλντο, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία σύσσωμης της οικογένειας του με εμφανίσεις της γιουβέντους! Διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία και τρύπωσαν στο σπίτι του κριστιάνο ρονάλντο, όταν η οικογένεια απουσίαζε, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας. Δες την ευτυχισμένη οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο σε οικογενειακές στιγμές. Ο κριστιάνο ρονάλντο αισθάνεται ότι και η ομάδα δεν τον βοήθησε να εκπληρώσει τις δικές του φιλοδοξίες στην ευρώπη για 3 σερί χρόνια, ειδικότερα από τη στιγμή που η γιούβε «καταποντίσθηκε. Μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία με τη φαμίλια του με φόντο το τορίνο, φορώντας μπλούζες της νέας του ομάδας, της γιουβέντους. «μετράω αντίστροφα να σε ξανασυναντήσω στο γήπεδο κρίστιαν» με ένα μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο κριστιάνο ρονάλντο στάθηκε στο πλευρό του κρίστιαν. Είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι! Μάλιστα, στο κλίμα μπήκαν και τα δυο νεότερα μέλη της.

Η ρεβάνς της γιουβέντους με την πόρτο είχε αρκετή ένταση, όμως κάποιο ξεπέρασαν τα όρια, βρίζοντας τον κριστιάνο ρονάλντο και την οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο. Την στιγμή που οι ετοιμασίες για τα εγκαίνια της ακαδημίας της σπόρτινγκ λισαβόνας στην ελλάδα συνεχίζονται, η οικογένεια του κριστιάνο ρονάλντο ενημέρωσε τον ζουέλα πως θα είναι παρούσα!
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama